ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Έλενα Παναρίτη, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πως αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια - Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη - Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Αντώνης Σαμαράς: Για την ακρίβεια φταίει η πολιτική του Μητσοτάκη (βίντεο)
Aλέξης Τσίπρας: «Διασφάλιση 13ης σύνταξης με την φορολόγηση του μεγάλου πλούτου» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά δυναμικά στην απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και του Μεγάρου Μαξίμου να διορίσουν την Έλενα Παναρίτη στη θέση της Μονίμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Οι υπάρχουσες πληροροφίες αναφέρουν ότι μέχρι την Κυριακή το απόγευμα 35 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενοι από όλες τις τάσεις – συνιστώσες, έχουν συμφωνήσει να υπογράψουν κείμενο με το οποίο εκφράζουν τη δυσφορία τους για την επιλογή της κυρίας Παναρίτη για τη θέση στο ΔΝΤ.
Η συλλογή των υπογραφών συνεχίζεται και το κείμενο με το οποίο οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας θα εκφράζουν τη διαφωνία τους αναμένεται να δημοσιοποιηθεί αργά το απόγευμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο πολιτικό κείμενο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα εκφράζουν τη διαφωνία τους μόνο για την επιλογή της κυρίας Παναρίτη και θα ζητούν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να ακυρώσει τον διορισμό της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
























































