ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«El Celler de Can Roca», είναι το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για το 2015. Το εστιατόριο βρίσκεται στη Χιρόνα της Ισπανίας από το 1986 και ανήκει στους τρεις αδερφούς Ρόκα.
Οι διωργανοτές του διαγωνισμού, που έγινε στο ιστορικό Guildhall του Λονδίνου, χαρακτήρισαν το εστιατόριο ως «η φιλοξενία στα καλύτερά της», ενώ το 2014 βρέθηκε στη δεύτερη θέση και το 2013 και πάλι στην πρώτη απομακρύνοντας από την κορυφή το Noma.
Ο διαγωνισμός που διεξάγεται από το 2002 από το περιοδικό Britain’s Restaurant, ανταγωνίζεται πλέον τα γαστρονομικά αστέρια που χορηγούνται από τους οδηγούς της Michelin.
Για την απονομή των τίτλων βασίζεται σε προσωπικές εμπειρίες περισσότερων από 1.000 σεφ, ιδιοκτητών εστιατορίων αλλά και ειδικών του χώρου τροφίμων.
Περσινός νικητής ήταν το εστιατόριο «Noma» στην Κοπεγχάγη, που κατείχε τον τίτλο πέρυσι, αλλά και από το 2010 ως το 2012 και έπεσε δύο θέσεις πιο κάτω στην τρίτη θέση της λίστας «50 Best Restaurants» μαζί με τον σεφ και ιδιοκτήτη του Ρενέ Ρετζέπι.























































