ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση στέλνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, πως η ελληνική κυβέρνηση «δεν αλλάζει την στάση της» απέναντι στις απαιτήσεις των δανειστών για περαιτέρω περικοπές σε συντάξεις.
Με σημερινές δηλώσεις του στην αυστριακή εφημερίδα Der Standard, ο κ. Φίλης, αναφέρει πως θα υπάρξουν μόνο μερικές μικρές αλλαγές στις συντάξεις, ενώ συνολική μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό, θα ξεκινήσει αργότερα, ίσως μέσα στο Φθινόπωρο.
Αναφερόμενος στα εργασιακά, ο κ. Φίλης επέμεινε στην επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων και στην επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, επισημαίνοντας πως η τωρινή κατάσταση αντιβαίνει και στους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει στις δηλώσεις του στην αυστριακή εφημερίδα ότι η εκκρεμής δόση προς την Ελλάδα των 7,2 δισεκατομμυρίων ευρώ επαρκεί για να καλυφθούν οι ανάγκες του χρέους των επόμενων μηνών.
























































