ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να υπάρξει συμφωνία έως τις 18 Ιουνίου, υπογράμμισε κορυφαία κυβερνητική πηγή, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.
Ειδικότερα, ο Έλληνας αξιωματούχος υποστήριξε πως η νέα προθεσμία για την επίτευξη συμφωνίας είναι η Πέμπτη, 18η Ιουνίου. Σημειώνεται ότι για εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί η τακτική συνεδρίαση του Eurogroup.
Ο ίδιος αξιωματούχος διέψευσε τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου για την ύπαρξη σεναρίων Grexit στους κόλπους της Ευρωζώνης. Παράλληλα, επανέλαβε πως η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποδεχθεί την αύξηση του ΦΠΑ στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.
























































