ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αγαπημένη του Αν Μισέλ Μπαστερί παντρεύτηκε σήμερα ο 57χρονος Γάλλος Επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί, στο Δημαρχείο των Παρισίων.
Η 35χρονη οικονομολόγος Αν Μισέλ Μπαστερί, κυρία Μοσχοβισί πλέον, ήταν υπάλληλος στο γραφείο του όταν ο Μοσκοβισί ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης , η 35χρονη Μπαστερί ήταν ο λόγος που ο Πιέρ Μοσκοβισί χώρισε την πανέμορφη Μαρί Σαρλίν Πακό, με την οποία ήταν ζευγάρι για δέκα χρόνια.
Κουμπάρα του Ευρωπαίου Επιτρόπου ήταν η πρώην συνεργάτιδα του κ. Μοσκοβισί Σαφιά Οτοκορέ, ενώ στο γάμο που τέλεσε η Δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας Αν Ινταλγκό, παραβρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Λιονέλ Ζοσπέν.
Μετά την τελετή οι νεόνυμφοι πήγαν πεζή στο ακριβό εστιατόριο Pizza Chic στο Saint-Germain-des-Prés για να απολαύσουν το γεύμα τους, ενώ σήμερα το βράδυ θα παραθέσουν δείπνο σε φίλους και συγγενείς στην ιδιαίτερη κατοικία τους.























































