ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κριμαία: “Την Δευτέρα θα ζητήσουμε ένωση με τη Ρωσία”

Κριμαία: “Την Δευτέρα θα ζητήσουμε ένωση  με τη Ρωσία”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χιλιάδες άνθρωποι κρατώντας σημαίες της Ρωσίας και της Κριμαίας κατέβηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας της Κριμαίας Συμφερούπολη και της Σεβαστούπολης, έδρας του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, για να γιορτάσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Κριμαία.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του exit poll που μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το 93% του 1,5 εκατομμυρίου ψηφοφόρων τάχθηκε υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία.

Η συμμετοχή στην ψηφοφορία έφθασε το 80%. Η Κριμαία θα ζητήσει αύριο επισήμως την ένωσή της με τη Ρωσία, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Σεργκέι Ακσιόνοφ στον λογαριασμό του στο Twitter.

“Το κοινοβούλιο της Κριμαίας θα συνέλθει αύριο σε έκτακτη συνεδρίαση για να εγκρίνει την επίσημη υποψηφιότητα για την ένταξη στη Ρωσική Ομοσπονδία”, δήλωσε ο Αξιόνοφ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Ο Μοχσέν Ρεζαΐ του Ιράν συζήτησε με τον Βλάντιμιρ Πούτιν «στρατηγική συνεργασία»

Ρωσία και Ελληνισμός: φιλελληνισμός, γεωπολιτική, κομμουνισμός και εκκλησιαστική πολιτική

Ουσακόφ: Αν ο Ζελένσκι τηλεφωνούσε, ο Πούτιν θα του απαντούσε

Κρεμλίνο: Ο Πούτιν εγγυάται την ασφάλειά του Ζελένσκι για να μεταβεί στη Μόσχα όποτε θέλει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr