ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Ιταλία, Ματέο Ρέντσι,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κοινό μέτωπο φαίνεται να έκαναν κορυφαίοι Ευρωπαίοι πολιτικοί εις βάρος της Ελλάδας. Το τριπλό αυτό χτύπημα ήρθε από τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον Ιταλό Πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι.
Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε πως «η υπομονή με την Ελλάδα εξαντλείται» στην εφημερίδα Bild.
“Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα και επίσης να τους κρατήσουμε μέσα στο ευρώ. Όμως εξαντλείται όχι μόνον ο χρόνος, αλλά και η υπομονή σε όλη την Ευρώπη. Παντού στην Ευρώπη, αυξάνεται το αίσθημα ότι φθάνει πια”, πρόσθεσε ο Γκάμπριελ, ο οποίος είναι αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD).
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προειδοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα για Grexit όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο πρόεδρος της Κομισιόν είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι εάν οι Θεσμοί δεν στείλουν γρήγορα ένα θετικό μήνυμα, τότε το Eurogroup θα ξεκινήσει προετοιμασίες για ένα Grexit μέσω του Eurogroup. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, σε ό,τι αφορά το πρωτογενές πλεόνασμα, οι δανειστές επιμένουν στο 1% για το 2015 και η ελληνική πλευρά φαίνεται να το έχει αποδεχθεί.
Τέλος, ο τρίτος της παρέας, Ιταλός Πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι τόνισε ότι “Γελάνε με τον Τσίπρα όσοι τον άκουγαν προεκλογικά”.
























































