ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Μάρδας, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο,


















































Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Βρετανία με αντίποινα εάν του επιβάλει κυρώσεις
Η Δημοκρατία του Κονγκό μεταφέρει την πρεβεία της από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ
Οι Τούρκοι ψαρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε ελληνικά θαλάσσια πάρκα - Ερώτηση Φαραντούρη στην Κομισιόν
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
Η Νότια Κορέα προετοιμάζει αποστολή στρατιωτικών μέσων στα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόθεση της κυβέρνησης να πληρώνει τις υποχρεώσεις της στον χρόνο που πρέπει επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega”.
Ο κ. Μάρδας ερωτηθείς στην τηλεόραση του Mega το πρωί αν η κυβέρνηση θα πληρώσει τις δόσεις στο ΔΝΤ στο τέλος του μήνα, είπε χαρακτηριστικά ότι «επιδιώκουμε να πληρώνουμε στον χρόνο που πρέπει τις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία έχουμε».
Ο κ. Μάρδας επισήμανε ότι παρεμβαίνουν πολλές φορές, αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τη ρευστότητας της οικονομίας.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση διευκρίνισε ότι μέχρι στιγμής οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν καταθέσει στην Τράπεζα της Ελλάδος περίπου 290 εκατομμύρια ευρώ από τα διαθέσιμά τους.
























































