ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tην ενίσχυση του παραγωγικού έργου της ΕΛΒΟ, μέσω της συνεργασίας με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΘ) προώθησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, μετά από πρόταση που προέκυψε κατά τη συνάντηση που είχε στις 4 Ιουνίου, στο γραφείο του με το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΛΒΟ.
Το αίτημα έγινε αποδεκτό από τον ΟΑΣΘ και ήδη άρχισε η διερεύνηση των όρων της συνεργασίας με την ΕΛΒΟ ενώ μεταξύ των δύο εταιριών θα υπογραφεί σχετική σύμβαση.
Ειδικότερα θα μεταφερθούν για επισκευή στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ, 90 λεωφορεία του ΟΑΣΘ, 45 κανονικά λεωφορεία Scania και 45 αρθρωτά Volvo. Tα λεωφορεία θα μεταφερθούν σταδιακά, πέντε κάθε φορά ξεκινώντας από τις 22 Ιουλίου και το μέγεθος της επισκευής καθώς και το τελικό κόστος για κάθε λεωφορείο, θα καθορίζεται οριστικά από επιτροπή της ΕΛΒΟ και του ΟΑΣΘ.
Επίσης θα επισκευαστούν λεωφορεία των συμβάσεων της 16/2/2005 και των 25/7/2008 και 25/7/2008, τα οποία παρουσίασαν ξανά κατασκευαστικά προβλήματα στην υπερκατασκευή και για τα οποία έχει συμβατική υποχρέωση η ΕΛΒΟ να τα επισκευάσει χωρίς κόστος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.























































