ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φυσικά και είναι θεσμική παρέμβαση που δημιουργεί πολιτειακό ζήτημα, όταν οι δανειστές καλούν σε συγκέντρωση. Γιατί σήμερα μπορεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση αύριο να είναι μια άλλη κυβέρνηση».
Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες την κάλεσαν να σχολιάσει τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, που είχε κεντρικό σύνθημα την παραμονή της χώρας στο ευρώ.
«Αν δείτε ποιοι καλούσαν στη συγκέντρωση θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Η Βουλή πάντως υποδέχθηκε τους συγκεντρωμένους» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου αφήνοντας παράλληλα αιχμές για εμπλοκή του γραφείου της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, που όπως υποστήριξε, καλούσε μέσω tweet τον κόσμο να συμμετάσχει.
























































