ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Αίγιο: Μητέρα και ο 26χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί τις τελευταίες ώρες να φαίνεται πως υπάρχουν νέες εμπλοκές στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, ωστόσο όμως ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα υπάρξει σύντομα συμφωνία.
Ο κ. Σουλτς μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων είπε πως η εκταμίευση της τελευταίας δόσης του δεύτερου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα είναι προϋπόθεση για οποιοδήποτε περαιτέρω βήμα, «ώστε η Ελλάδα να μπορέσει να ξανασταθεί οικονομικά στα πόδια της».
«Απαραίτητες για να γίνει αυτό είναι οι επενδύσεις», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι ένα μέρος από αυτές μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το επενδυτικό πακέτο.
Παράλληλα, εκτίμησε πως είναι απαραίτητη μια αλλαγή πορείας στην αντιμετώπιση της οικονομίας κρίσης στις χώρες της Ε.Ε.
«Δεν μπορούμε να αναγκάζουμε τις χώρες να προχωρούν σε περικοπές δαπανών μέχρι θανάτου. Μόνο οι περικοπές και η λιτότητα δεν μπορούν από μόνες τους να ξαναστήσουν στα πόδια τους τις χώρες», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
























































