Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Bloomberg: Η Ελλάδα πλησιάζει περισσότερο στη χρεοκοπία

Bloomberg: Η Ελλάδα πλησιάζει περισσότερο στη χρεοκοπία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την εκτίμηση πως η Ελλάδα πλησιάζει περισσότερο στην χρεοκοπία διατυπώνει το πρακτορείο Bloomberg «καθώς άλλη μια ημέρα διαπραγματεύσεων ολοκληρώθηκε χωρίς συμφωνία», όπως αναφέρει.

«Με την ελληνική κυβέρνηση να λέει ότι διατηρεί τη θέση της οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι οι συζητήσεις σημειώσαν μικρή πρόοδο και δεν υπάρχει πρόοδος στον ορίζοντα» αναφέρει το πρακτορείο.

Τα βασικά σημεία για συμφωνία είναι οι συντάξεις, οι φοροαπαλλαγές, η ελάφρυνση του χρέους και το να περάσει η συμφωνία απο το ελληνικό κοινοβούλιο γράφει το Bloomberg.

Πάντως αναλυτές βλέπουν ως καλό σημάδι το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάρει όλη την υπόθεση στα χέρια του.

Σύμφωνα με το Bloomberg «αποτυχία για την επίτευξη συμφωνία μέχρι το Σαββατοκύριακο θα αύξανε τις πιθανότητες η Ελλάδα να υποχρεωθεί να επιβάλει capital controls για να αποφύγει ένα bank run. Οι Έλληνες έχουν αποσύρει περίπου το 20% των καταθέσεων στις τράπεζες καθώς εντείνεται η ανησυχία για μια έξοδο της χώρας από το ευρώ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Ενώ ο λαός «φοβάται» να πάει βενζινάδικο ή σούπερ-μάρκετ η κυβέρνηση Μητσοτάκη «μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε “δικούς της” ανθρώπους»

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 28/03 στη Λαμία: Για «αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε μαζί»

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...