ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας επέβαλε 85 χρόνια κάθειρξη σε 56χρονο Αλβανό για τη συμμετοχή του στη δολοφονία του 25χρονου λιμενικού Μαρίνου Ζαμπάτη, αλλά και για άλλες αξιόποινες πράξεις.
Ο νεαρός λιμενικός έπεσε νεκρός εν ώρα καθήκοντος το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής του 1997, από τις σφαίρες του Αλβανού κακοποιού, μετά από συμπλοκή τους στη θαλάσσια περιοχή της Σαγιάδας, όταν σκάφος του Λιμενικού καταδίωκε ταχύπλοο αλβανικής συμμορίας.
Ο δολοφόνος του άτυχου Λιμενικού συνελήφθη στις 29 Νοεμβρίου, όταν επιχείρησε να περάσει τα σύνορα στην Κακαβιά για να έρθει στη χώρα μας.
Οι ελληνικές αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη, τον συνέλαβαν στο συνοριακό φυλάκιο και τον οδήγησαν ενώπιον της δικαιοσύνης 16 χρόνια μετά τη δολοφονία.























































