ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να φέρει τις δικές της προτάσεις στη Βουλή κάλεσε την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής για το δημοψήφισμα, ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν τολμάει να φέρει στη Βουλή τη δική της πρόταση, καθώς προτείνει βάρβαρα μέτρα.
Τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση οδηγούν σε μείωση συντάξεων και μισθών, σημείωσε εν συνεχεία, τονίζοντας ότι κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό.
«Ο λαός πρέπει να πει όχι τόσο στις προτάσεις των θεσμών, όσο και στις προτάσεις της κυβέρνησης» συμπλήρωσε, προσθέτοντας ότι το κάλπικο «όχι» στο δημοψήφισμα, συνιστά «ναι» στο μνημόνιο Τσίπρα.
























































