ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εγώ κάνω έκκληση να ψηφίσουν «ναι στο ευρώ» τόνισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μιλώντας μετά τη συνεδρίαση με τους προέδρους των πολιτικών ομάδων του ΕΚ και με τον πρόεδρο Ζαν- Κλοντ Γιούνκερ.
Ο κ. Σουλτς ανέφερε ότι το ελληνικό πρόγραμμα τελειώνει την Τρίτη το βράδυ και το δημοψήφισμα την Κυριακή. «Πρέπει να βρεθούν τρόποι για να καλυφθεί αυτό το κενό» πρόσθεσε.
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπογράμμισε ότι η απόφαση για το ελληνικό δημοψήφισμα μας αφορά όλους στην Ε.Ε. ενώ ανέφερε πως ενδέχεται να επισκεφθεί την Αθήνα μέσα στην εβδομάδα για να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τις θέσεις των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων.
«Δεν έχουμε δικαιοδοσία να επιμηκύνουμε το πρόγραμμα. Θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα αν η Ελλάδα δεν πληρώσει μέχρι το βράδυ της Τρίτης τις υποχρεώσεις της. Η ελληνική κυβέρνηση σταμάτησε μονομερώς τις συνομιλίες. Δεν μπορώ να καταλάβω την παράλογη στάση» ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Είπα στον Αλέξη Τσίπρα, σε τηλεφωνική συνομιλία νωρίτερα, να λάβει υπόψη του πως το δημοψήφισμα είναι ένα δημοκρατικός τρόπος για να λάβει κάποιος αποφάσεις αλλά το αποτέλεσμα μας αφορά όλους. Θα παλέψω και θα τρέξω για να πείσω τους Έλληνες να παραμείνουν στην Ε.Ε και στην Ευρωζώνη» δήλωσε ο κ. Σουλτς.
























































