ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Τζέρι Ράις,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν καταβλήθηκε από την Ελλάδα η πληρωμή των 1,5 δισ. δολ. προς το ΔΝΤ, το οποίο πάντως θα εξετάσει το αίτημα για επέκταση της αποπληρωμής που υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση.
“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η αποπληρωμή των SDR 1,2 δισ. (περίπου 1,5 δισ. ευρώ) η οποία οφειλόταν από την Ελλάδα προς το ΔΝΤ δεν έχει καταβληθεί”, αναφέρει ο Τζέρι Ράις επικεφαλής Επικοινωνιών του ΔΝΤ σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, την Τετάρτη.
“Ενημερώσαμε την Εκτελεστική Επιτροπή ότι η Ελλάδα έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και μπορεί πλέον να λάβει χρηματοδότηση από το ΔΝΤ μόνο όταν εκκαθαριστούν αυτές οι οφειλές”.
“Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσει ότι το ΔΝΤ έλαβε σήμερα αίτημα των ελληνικών αρχών για επέκταση της αποπληρωμής που έληγε σήμερα, η οποία θα προωθηθεί στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ εν ευθέτω χρόνο”, προσθέτει.























































