ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η θέση της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη και πουθενά αλλού. Η Ελλάδα χρειάζεται το ευρώ και η ευρωζώνη πρέπει να διασώσει το αμετάκλητο της συμμετοχής μιας χώρας και την ενότητά της. Δεν είναι μια ένωση σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών, είναι ένα κοινό νόμισμα και έχουμε πολιτικό συμφέρον να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Ξέρουμε ότι η αβεβαιότητα κρύβει κινδύνους και θέλουμε να το αποφύγουμε», υπογράμμισε ενώπιον δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί.
«Παίξαμε το ρόλο μας μέχρι τελευταία στιγμή έτσι ώστε να βρούμε ένα συμβιβασμό, ακόμα και μέχρι χτες το βράδυ. Τελικά η κυβέρνηση διάλεξε το δημοψήφισμα και διάλεξε να εισηγηθεί ένα “όχι”. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ήταν πολύ δύσκολο, αδύνατο για το Eurogroup να πει ναι σε αυτά που έστειλα οι θεσμοί χτες το βράδυ» ανέφερε ο κ Μοσκοβισί.
«Εάν ο κ. Τσίπρας υιοθετούσε άλλη στάση χτες το βράδυ, κανείς δεν ξέρει ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα του Eurogroup. Αλλά είπε όχι και έπρεπε να το λάβουμε υπόψη. Τώρα περιμένουμε το αποτέλεσμα», κατέληξε.























































