ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η θέση της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη και πουθενά αλλού. Η Ελλάδα χρειάζεται το ευρώ και η ευρωζώνη πρέπει να διασώσει το αμετάκλητο της συμμετοχής μιας χώρας και την ενότητά της. Δεν είναι μια ένωση σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών, είναι ένα κοινό νόμισμα και έχουμε πολιτικό συμφέρον να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Ξέρουμε ότι η αβεβαιότητα κρύβει κινδύνους και θέλουμε να το αποφύγουμε», υπογράμμισε ενώπιον δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί.
«Παίξαμε το ρόλο μας μέχρι τελευταία στιγμή έτσι ώστε να βρούμε ένα συμβιβασμό, ακόμα και μέχρι χτες το βράδυ. Τελικά η κυβέρνηση διάλεξε το δημοψήφισμα και διάλεξε να εισηγηθεί ένα “όχι”. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ήταν πολύ δύσκολο, αδύνατο για το Eurogroup να πει ναι σε αυτά που έστειλα οι θεσμοί χτες το βράδυ» ανέφερε ο κ Μοσκοβισί.
«Εάν ο κ. Τσίπρας υιοθετούσε άλλη στάση χτες το βράδυ, κανείς δεν ξέρει ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα του Eurogroup. Αλλά είπε όχι και έπρεπε να το λάβουμε υπόψη. Τώρα περιμένουμε το αποτέλεσμα», κατέληξε.























































