ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αλέξης Τσίπρας «γκρέμισε» και την τελευταία γέφυρα για μία συμφωνία με την Ευρώπη, σύμφωνα με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος σε δηλώσεις του λίγες ώρες έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος της Ελλάδας, εμφανίστηκε απαισιόδοξος όσον αφορά στην επίλυση του ελληνικού ζητήματος.
Προφανώς, οι Έλληνες απέρριψαν το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων των πιστωτών με ποσοστό 61%, είπε ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας και υπουργός Οικονομίας στην εφημερίδα Tagesspiegel, προσθέτοντας πως ο Τσίπρας οδηγεί τον ελληνικό λαό στην απελπισία.
Σύμφωνα με τον Γκάμπριελ, ο Έλληνας πρωθυπουργός ξεγέλασε τον λαό του ότι με ένα «όχι» θα ενισχυόταν η διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας.
Στην πραγματικότητα, τόνισε, «ο Τσίπρας κατεδάφισε τις τελευταίες γέφυρες πάνω από την Ευρώπη».
«Αυτό έδειξε η απόρριψη των κανόνων της Ευρωζώνης, όπως προέκυψε από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος με το “όχι”», υπογράμμισε ο Γκάμπριελ, τονίζοντας πως η «μπάλα» είναι τώρα στην Αθήνα.























































