ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωνσταντίνος Λουράντος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, Υπουργείο Υγείας, Φάρμακα, Φαρμακεία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κανονικά μέχρι στιγμής γίνεται, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνο Λουράντο, η τροφοδοσία των φαρμακείων με φάρμακα.
Με επιστολή προς τον υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο φαρμακευτικός Σύλλογος ζητά συνάντηση των εμπλεκομένων φορέων στην αγορά του φαρμάκου, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα που θα καταστήσουν προβληματική τη λειτουργία της «ήδη βεβαρημένης αγοράς φαρμάκου».
«Με σημερινή επιστολή μας ζητήσαμε τη σύγκληση συνάντησης από τον υπουργό Υγείας προκειμένου να αντιμετωπισθούν πιθανά μεγάλα προβλήματα στην αγορά. Η τροφοδοσία της είναι ικανοποιητική, οφείλουμε όμως να προλάβουμε οποιαδήποτε αρρυθμία στην αγορά. Όπως είναι προφανές προβλήματα υπάρχουν, αλλά όχι σε βαθμό που δεν αντιμετωπίζονται», δήλωσε στο ΑΠΕ ο κ. Λουράντος.
«Πιο συγκεκριμένα διογκώνεται καθημερινά ο ελλιπής ανεφοδιασμός των φαρμακαποθηκών με φάρμακα, πολλές φαρμακαποθήκες έχουν θεσπίσει πλαφόν στα χορηγούμενα κουτιά, ενώ αυξάνεται ο αριθμός των φαρμακαποθηκών που παραδίδουν σκευάσματα μόνο τοις μετρητοίς». Επίσης ο ΠΦΣ δέχεται καταγγελίες φαρμακοποιών ότι το τηλεφωνικό κέντρο παραγγελιών αρκετών φαρμακοβιομηχανιών δείχνει κατειλημμένο και δεν απαντά κανείς.























































