ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταθέσεις στο γκισέ εξετάζει το οικονομικό επιτελείο

Καταθέσεις στο γκισέ εξετάζει το οικονομικό επιτελείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε αυριανή σύσκεψη μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και των επικεφαλής των τραπεζών, θα οριστικοποιηθούν οι νέες υπηρεσίες που θα προσφέρουν οι τράπεζες προς τους πολίτες, τις ημέρες της τραπεζικής αργίας.

Αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί, αλλά στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνηση ήδη βρίσκονται σενάρια που αφορούν τη διενέργεια μιας σειράς συναλλαγών που δεν γίνονται σήμερα και έχουν σημαντική αρνητική επίδραση στη λειτουργία της αγοράς.

Ετσι εξετάζεται να είναι ανοικτές οι τράπεζες προκειμένου να δέχονται καταθέσεις από τους πελάτες τους, οι οποίες σήμερα γίνονται μόνο μέσω ΑΤΜs.

Επίσης ή έκδοση τραπεζικών επιταγών και γενικά η διευκόλυνση των συναλλαγών μέσω επιταγών είναι ακόμη ένα από τα θέματα που συζητά το οικονομικό επιτελείο.

Οι νέες υπηρεσίες θα προσδιορίζονται στην πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα εκδοθεί την Τετάρτη και η οποία θα περιγράφει επίσης το καθεστώς που θα ισχύσει στις τράπεζες από την Πέμπτη μετά τη λήξη (αύριο) της παράτασης της τραπεζικής αργίας που προβλέπει η χθεσινή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα 1.600 ευρώ αυξάνεται το ακατάσχετο όριο στους τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη

Άρειος Πάγος: Υπέρ των δανειοληπτών του νόμου Κατσέλη η απόφαση για τον υπολογισμό των τόκων

ΕΚΠΟΙΖΩ: Η Εθνική Τράπεζα παραπληροφορεί τους καταναλωτές και χρεώνει ακόμη τα 0,80 ευρώ

Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας

ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς – Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr