ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ενεργοποίηση των καταστατικών διαδικασιών ώστε να διεξαχθεί άμεσα έκτακτο συνέδριο στον ΣΥΡΙΖΑ μεθοδεύει σύμφωνα με πληροφορίες η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Με σημαία το σύνθημα “Αλέξη δεν είσαι ΣΥΡΙΖΑ με τη συμφωνία που έφερες” η πολυπληθής ομάδα του κ. Λαφαζάνη εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει το συνέδριο προκειμένου να επισημοποιήσει την αποχώρηση της από το κυβερνών κόμμα και να δημιουργήσει νέο πολιτικό αντιμνημονιακό φορέα, ή ακόμα και να διαγράψει τον Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τις ίδιες πηγές η συνιστώσα Λαφαζάνη υποστηρίζει ότι αριθμεί περισσότερους από 50 βουλευτές οι οποίοι τάσσονται κατά της συμφωνίας Τσίπρα.
Άπαντες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός έχει υπερβεί τα έσχατα όρια των ιδεολογικών ανοχών της Αριστεράς.
“Ας ανέβει στο τρένο του νέου ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει” λένε.
























































