ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες άφησε να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν υπάρχουν σκέψεις να παραιτηθεί από υπουργός, εκτός αν του το ζητήσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Πηγές διαψεύδουν επίσης τα σενάρια περί μαζικής αποχώρησης της Αριστερής Πλατφόρμας από την κυβέρνηση.
Η πρωινή σύσκεψη ήταν για να εξετάσουν τις τελευταίες εξελίξεις
Από το περιβάλλον του υπουργού, σχετικά με τις τοποθετήσεις κάποιων υπουργών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν παραιτήσεις των υπουργών που διαφωνούν, απαντούν ότι “ο καθένας είναι ελεύθερος να πει τη γνώμη του”.
























































