ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Παράθυρο” Λεουτσάκου για έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

“Παράθυρο” Λεουτσάκου για έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Δεν έχω καταλήξει αν θα προτείνω έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στάθης Λεουτσάκος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA στην Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο, εμφανίστηκε ανοιχτός σε μια έκτακτη συνεδρίαση του κόμματος, λέγοντας ότι “η Κεντρική Επιτροπή μπορεί να δώσει απάντηση και να χαράξει νέα πορεία, μακριά από μνημόνια”.

Όπως τόνισε ο κ. Λεουτσάκος: “Δεν μας ταιριάζει ο ρόλος του θεατή. Στηρίζουμε την κυβέρνηση στις προγραμματικές της δεσμεύσεις. Θεωρούμε ότι κυβέρνηση που στηρίζεται στο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να εφαρμόσει μνημόνια.

Η κυβέρνηση πρέπει γρήγορα να αλλάξει ρότα και στηριγμένη στον ελληνικό λαό να πάρει πίσω μνημόνια και συμβάσεις. Καμία θυσία για το ευρώ. Δεν μπορεί στο όνομα του ευρώ, να κλέβουν τα ευρώ του κόσμου”.

Και συνέχισε: “Ο πρωθυπουργός βρέθηκε υπό εκβιαμό και υπό απειλή. Οι εταίροι έκαναν ωμή παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας”, καταλήγοντας πως ο ίδιος επιθυμεί μια κυβέρνηση “που θα στηρίζεται στην Αριστερά με επιλογή τις προγραμματικές της δεσμεύσεις με ό,τι αυτό σημαίνει”.

Ερωτηθείς για το ευρώ, είπε: «Ένα νόμισμα το επιλέγεις για να βελτιώνεις το βιοτικό επίπεδο, το ευρώ έχει γίνει θηλιά στο λαιμό του λαού. Καμία θυσία για το ευρώ, στο όνομα του ευρώ, κλέβουν τα ευρώ του κόσμου”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»

Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...