ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ληξιπρόθεσμες Οφειλές,


















































Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα εξόφλησε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Ταμείο. Συγκεκριμένα η χώρα μας αποπλήρωσε στο σύνολο τους, οφειλές ύψους περίπου 2 δισ.ευρω. Κατόπιν τούτου το ΔΝΤ ανακοινώνει ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται πλέον στο καθεστώς ληξιπρόθεσμων οφειλών (in arreas).
Eπιπροσθέτως ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ επαναβεβαίωσε ότι το Ταμείο είναι έτοιμο να παράσχει κάθε δυνατή αρωγή προς την Ελλάδα προκειμένου να επιστρέψει η χρηματοοικονομική σταθερότητα και η ανάκαμψη της οικονομίας.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Ελλάδα αποπλήρωσε σήμερα το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών της προς το ΔΝΤ, οι οποίες ανέρχονταν σε 1,6 δισεκατομμύριο ΕΤΔ (Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα, περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ). Όπως έχουμε πει, το Ταμείο είναι έτοιμο να συνεχίσει να βοηθάει την Ελλάδα στις προσπάθειές της να επιστρέψει στην οικονομική σταθερότητα και την ανάπτυξη», πρόσθεσε.
























































