ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τραμπ διέταξε μαζικό κύμα αεροπορικών πληγμάτων ακριβείας σε όλο το Ιράν
Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών
Δημοσίευμα-βόμβα των NYT: Μυστικές επαφές Αχμαντινετζάντ με τη Μοσάντ για την ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος
Ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ γέλασε περιφρονητικά όταν το Ιράν έβαλε στόχο στο κεφάλι του μέρες πριν από τον θάνατό του
Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον φονικό εμπρησμό της Marfin
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρή επίθεση στους «αντάρτες» του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Φίλης, προεξοφλώντας ότι οι πρόωρες εκλογές μέσα σε αυτό το πολιτικό σκηνικό αποτελούν μονόδρομο.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ημερησία, ο κ. Φίλης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «όπως διαμορφώνονται οι εξελίξεις, οι εκλογές αναδεικνύονται σε συνθήκη πολιτικής σταθερότητας».
Αναφερόμενος στους «διαφωνούντες» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο Νίκος Φίλης τόνισε ότι «εφηύραν την παγκόσμιας πρωτοτυπίας πατέντα να ‘στηρίζουν’ την κυβέρνηση διά της καταψηφίσεως κρίσιμων επιλογών της».
«Όσοι επιλέγουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας τις προσωπικές τους απόψεις, είναι εύλογο και αναγκαίο να υπηρετούν το πολιτικό σχέδιο, για την έξοδο της χώρας στην ανάπτυξη μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο».
Αναφερόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Φίλης κάνει λόγο για «διαπιστωμένη θεσμική δυσαρμονία» μεταξύ της κυβέρνησης και των τοποθετήσεων της προέδρου της Βουλής, η οποία -όπως λέει- «διευρύνεται με ευθύνη της Ζωής Κωνσταντοπούλου».
Για τις διαπραγματεύσεις εκτιμά ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με τους θεσμούς ενδεχομένως και εντός της εβδομάδας, ενώ θέτει ως προτεραιότητα την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
























































