ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άποψη πως η κυβέρνηση θα πρέπει να διακόψει τις διαπραγματεύσεις που οδηγούν σε νέο μνημόνιο, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος.
Ο βουλευτής της Αριστερής Πλατφόρμας, μιλώντας στο Mega, τόνισε πως είναι πρωθύστερα τα σενάρια για αυτόνομη κάθοδο των μελών της Πλατφόρμας, υπογραμμίζοντας πως αυτό που προέχει είναι «να επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση στην πραγματική τους κοίτη».
Τέλος, ο κ. Λεουτσάκος έκανε λόγο για «ενδείξεις που υπάρχουν και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως να στηθούν κάλπες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο να μπορεί αυτό να λεχθεί με βεβαιότητα».
























































