ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για δυο έννοιες ασύμβατες έκανε λόγο ο Στάθης Λεουτσάκος, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και το μνημόνιο, ξεκαθαρίζοντας πως ο μόνος δρόμος είναι η καταψήφισή του μνημονίου.
«Μνημόνιο και ΣΥΡΙΖΑ είναι έννοιες ασύμβατες και το μόνο που μπορεί να γίνει είναι μια καταψήφιση της συμφωνίας αυτής και να επιστραφεί ως απαράδεκτη πίσω στους δανειστές» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης το στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας.
Οπως είπε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ: «αυτό που περιγράφει το μνημόνιο είναι η καταστροφή της χώρας η παράδοση της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας» και επεσήμανε λέγοντας «αδιέξοδο δεν υπάρχει. Ολα αυτά που μας λένε ότι θα συμβεί αν δεν υπάρξει συμφωνία, συμβαίνει ακριβώς με αυτήν τη συμφωνία».
Ενώ τέλος κάλεσε την κυβέρνηση να «να προχωρήσει αποφασιστικά σε δρόμους σύμφωνους με τις προγραμματικές της δηλώσεις».
























































