ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με το Έθνος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν “εξαφανισμένη” επειδή επέστρεφε από τις διακοπές της στην Αλόννησο.
Σύμφωνα πάντα με το Έθνος, παρότι είχε πλοίο και ιπτάμενο δελφίνι από τις 6.30 το πρωί της Τρίτης για τον Βόλο, αλλά και το μεσημέρι στις 13.20, η πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να φύγει από το νησί με το καταμαράν Flying Cat 5, στις 15.40, και να φτάσει στον Αγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας μετά τις 19.00, ενώ άλλες δύο ώρες χρειάστηκε μέχρι την Αθήνα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε σφόδρα ενοχλημένη για τα δημοσιεύματα που την έφεραν να κάνει αμέριμνη διακοπές, την ώρα που άπαντες με πρώτο τον πρωθυπουργό την αναζητούσαν για να επισπευσθούν οι διαδικασίες, να ανοίξει η Βουλή και να ξεκινήσει η συζήτηση για τη συμφωνία.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στράφηκε κατά του προσωπικού του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει, λέγοντάς τους «με στείλατε» – δηλαδή καταλογίζοντας σε αυτούς τη διαρροή γύρω από την παραμονή της, ενώ φέρεται να έκανε αυστηρές συστάσεις να μη διαρρεύσει τίποτε άλλο από τη διαμονή της στο ξενοδοχείο.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε φτάσει από το μεσημέρι της Κυριακής με τον σύζυγό της Απόστολο Μάντη και έμεινε στο ξενοδοχείο Atrium κοντά στο Πατητήρι της Αλονήσσου. Η κράτηση ήταν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.
























































