ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα δημοσκόπηση: Mπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 3% – Πιο δημοφιλής αρχηγός ο Τσίπρας

Νέα δημοσκόπηση: Mπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 3% – Πιο δημοφιλής αρχηγός ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προβάδισμα τριών ποσοστιαίων μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου διαπιστώνει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τη μέτρηση, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 25%, ενώ η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί με 22%.

Την τρίτη θέση μοιράζονται Ποτάμι και ΚΚΕ με ποσοστό 6%, ακολουθεί η Χρυσή Αυγή που συγκεντρώνει το 5,5%, η Λαϊκή Ενότητα με 5%, το ΠΑΣΟΚ και η Ένωση Κεντρώων με 4,5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος κυμαίνεται στο 14,5%.

Πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός αναδεικνύεται ο Αλέξης Τσίπρας με ποσοστό 23%, όμως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ακολουθεί με διαφορά μόλις 0,5% (22,5%). Τρίτος δημοφιλέστερος ο Σταύρος Θεοδωράκης (19,5%) ενώ η Φώφη Γεννηματά κατατάσσεται τέταρτη, συγκεντρώνοντας το 16%. Ο Πάνος Καμμένος συγκεντρώνει ως αρχηγός το 13,5% θετικών γνωμών, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουτσούμπας (13%). Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης συγκεντρώνει 10% θετικών γνωμών. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, συγκέντρωσε 5% θετικών αλλά και 54% αρνητικών γνωμών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη – Για τον λαό και την πατρίδα

ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! – Τα ψέματά του για τη βιομηχανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...