ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έτοιμος για συνεργασία με την κυβέρνηση δηλώνει ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος εμφανίζεται αισιόδοξος για είσοδο της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή και μάλιστα με υψηλά ποσοστά.
Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε: «Εμείς, η Ένωση Κεντρώων, έχουμε πει θα στηρίξουμε μία κυβέρνηση. Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη. Δεν είμαστε δηλαδή ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή να λέμε “όχι”».
Μάλιστα, διευκρίνισε πως η Ένωση Κεντρώων «είμαστε έτοιμοι για συνεργασία, αλλά όχι με μορφή σύμπραξης».
Προέβλεψε τέλος ότι «υπάρχει πολύ μεγάλη δύναμη στη Βόρεια Ελλάδα, όλη η Μακεδονία έχει μεγάλη δύναμη και ότι το ποσοστό επάνω θα είναι πολύ υψηλό. Θα προσεγγίζει το 17-20% η Ένωση Κεντρώων σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδος».
























































