ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλαδιβοστόκ, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ιορδανία, Μπάρακ Ομπάμα, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Τρομοκρατία,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμιρ Πούτιν από το Βλαδιβοστόκ πρότεινε συγκρότηση διεθνούς συνασπισμού με σκοπό να αντιμετωπιστεί ο εξτρεμισμός.
Ο ίδιος μάλιστα είπε πως έχει μιλήσει με τον Αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα για την πρωτοβουλία αυτήν, ενώ τόνισε πως στο στο περιθώριο των εργασιών του Ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ηγέτες της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Ιορδανίας και άλλους για το θέμα.
«Θέλουμε πραγματικά να συγκροτήσουμε κάποιου είδους διεθνή συνασπισμό για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας. Με αυτόν τον στόχο θα έχουμε διαβουλεύσεις με τους αμερικανούς εταίρους μας, έχω προσωπικά συνομιλήσει για το θέμα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα».
Τέλος χαρακτήρισε αναμενόμενη την μεταναστευτική κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.























































