ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΚΟ ABEE, Λευτέρης Πίππος, Μέγαρα, Μοτοσικλέτα, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών,


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015, θα διεξαχθεί ο 4ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας (ΠΠΤ) Μοτοσυκλετών στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.
Η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM συμμετέχει στην κατηγορία Superstock, με την Ducati Panigale 1199S των 200 ίππων και οδηγό τον 3 φορές Πρωταθλητή Ελλάδας Λευτέρη Πίππο.
Η κατηγορία STK – όπως λέγεται και διεθνώς – είναι η κορυφαία του ΠΠΤ και έχει αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια, μέσα από την παρουσία και της KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM, αλλά και με την ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή ανταγωνιστικών ομάδων και οδηγών.
Ο Λευτέρης Πίππος, συνεχίζει μια καλή πορεία που μετρά 6 συνεχόμενα βάθρα από πέρυσι τον Οκτώβριο και αναμένεται και στον αγώνα των Μεγάρων να διεκδικήσει την κορυφαία θέση του βάθρου.
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι Κατατακτήριες Δοκιμές, ενώ οι αγώνες όλων των 5 κατηγοριών του ΠΠΤ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή.
Η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM προσκαλεί όλους τους φίλους της Ducati, αλλά και όλους τους οπαδούς των αγώνων να απολαύσουν από κοντά ένα από τα κορυφαία θεάματα του δίτροχου κόσμου, στο Ελληνικό του επίπεδο.























































