ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια αμερικανίδα από την Αλαμπάμα έβγαλε σε δημοπρασία το αγόρι της στο ebay, με στόχo να μαζέψει το πόσο των 200.000 δολαρίων. Μάλιστα δεν την ενδιαφέρει αν είναι άνδρας ή γυναίκα αυτός που θα αγοράσει τον εραστή της.
“Πόσο τυχερό θα είναι το αγόρι ή το κορίτσι που θα τον αγαπήσει”, γράφει η γυναίκα για το αγόρι της που πουλά.
Αφού υμνεί τον… ανδρισμό του και τονίζει στους επίδοξους αγοραστές ότι η χρήση προφυλακτικού δεν είναι απαραίτητη, υπογραμμίζει ότι ο εραστής της είναι απόλυτα σύμφωνος με την αγοραπωλησία.
“Μέχρι στιγμής έχουμε μαζέψει 300 δολάρια”, εξηγεί , η οποία ομώς τονίζει ότι θα περιμένει άλλες 30 μέρες, για να φτάσει το ποσό των 200.000 δολαρίων που έχει βάλει στόχο.
H αμερικανίδα έχει κάνει και άλλες περίεργες εκδηλώσεις, όπως φάγωμα τριχών και κάτι που αναφέρει ως “the mother experience”.























































