Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο εισαγγελέας του Παρισιού ερευνά τη Volkswagen για ενδεχόμενη εξαπάτηση

Ο εισαγγελέας του Παρισιού ερευνά τη Volkswagen για ενδεχόμενη εξαπάτηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προκαταρκτική έρευνα για ενδεχόμενη εξαπάτηση από τη Volkswagen ξεκίνησε ο εισαγγελέας του Παρισιού.

Η γαλλική νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών προβλέπει μέχρι και πενταετή κάθειρξη και πρόστιμο ύψους 600.000 ευρώ για υποθέσεις σοβαρής εξαπάτησης, σύμφωνα με την εισαγγελία.

Οι γαλλικές Αρχές για θέματα προστασίας και εξαπάτησης καταναλωτών έχουν αρχίσει ξεχωριστή έρευνα για το κατά πόσο υπήρξε εξαπάτηση από τη Volkswagen με τις τιμές για τις εκπομπές ρύπων δίνοντας κυρίως βάρος στο λογισμικό των οχημάτων.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, που δεν είναι ποινική, αναμένονται τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο.

Η έρευνα στο σκάνδαλο της Volkswagen δεν θα πρέπει να μετατραπεί σε εκστρατεία κατά της αυτοκινητοβιομηχανίας ως κλάδου, δήλωσε από την πλευρά του σε συνέδριο στη Μαδρίτη ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Μια εις βάθος έρευνα στην Volkswagen είναι προτιμότερη από ένα γρήγορο έλεγχο, είπε ο Γκάμπριελ.

Το τίμημα του σκανδάλου δεν θα πρέπει να το πληρώσουν οι εργαζόμενοι στη Volkswagen, ο αριθμός των οποίων παγκοσμίως ξεπερνά το μισό εκατομμύριο, πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απόφαση «α λα Τραμπ» του Μακρόν: Στην άκρα αριστερά η Ανυπότακτη Γαλλία του Μελανσόν

ΒΑ Συρία: Καμία παράδοση, καμία συμφωνία: Πώς ο Οτζαλάν επέβαλε τη συμφωνία για τη Ροζάβα

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr