ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Γιάννης Σμπώκος, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Θωμάς Λιακουνάκος, Φυλακές,


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Φλόριντα: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ - Είχε στην κατοχή του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την προφυλάκιση του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, ο οποίος απολογήθηκε την Παρασκευή για τις μίζες στα εξοπλιστικά ευρώ αποφάσισε ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.
Oι εξηγήσεις του επιχειρηματία για τις δυο κακουργηματικές κατηγορίες – δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος – που αφορούν στη διακίνηση μαύρου χρήματος για την προμήθεια τεσσάρων ραντάρ από την σουηδική εταιρεία Ericsson δεν έπεισαν την ανακρίτρια που του έδειξε τον δρόμο για τη φυλακή.
Αποδέκτες των χρημάτων – που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ είναι – σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος και το άλλοτε δεξί του χέρι στο υπουργείο Γιάννης Σμπώκος. Αμφότεροι έχουν καταδικαστεί από σε πρώτο βαθμό σε πολυετείς καθείρξεις για μια άλλη υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος σε εξοπλιστικά που αφορά στην προμήθεια των ρωσικών αντιαεροπορικών αρμάτων μάχης tor -m1.























































