ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Γιάννης Σμπώκος, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Θωμάς Λιακουνάκος, Φυλακές,


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την προφυλάκιση του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, ο οποίος απολογήθηκε την Παρασκευή για τις μίζες στα εξοπλιστικά ευρώ αποφάσισε ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.
Oι εξηγήσεις του επιχειρηματία για τις δυο κακουργηματικές κατηγορίες – δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος – που αφορούν στη διακίνηση μαύρου χρήματος για την προμήθεια τεσσάρων ραντάρ από την σουηδική εταιρεία Ericsson δεν έπεισαν την ανακρίτρια που του έδειξε τον δρόμο για τη φυλακή.
Αποδέκτες των χρημάτων – που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ είναι – σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος και το άλλοτε δεξί του χέρι στο υπουργείο Γιάννης Σμπώκος. Αμφότεροι έχουν καταδικαστεί από σε πρώτο βαθμό σε πολυετείς καθείρξεις για μια άλλη υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος σε εξοπλιστικά που αφορά στην προμήθεια των ρωσικών αντιαεροπορικών αρμάτων μάχης tor -m1.























































