ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε η Μπακογιάννη σε βουλευτή του Λεβέντη και τον έκανε να… κοκκινίσει;

Τι είπε η Μπακογιάννη σε βουλευτή του Λεβέντη και τον έκανε να… κοκκινίσει;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην ορκωμοσία της Βουλής πολλοί ήταν οι βουλευτές άλλων κομμάτων που πλησίασαν τα έδρανα που κάθονται οι νεοεισερχόμενοι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων για να τους ευχηθούν.

Ο Βασίλης Λεβέντης μπήκε λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία στη Βουλή και υπάλληλος κατεύθυνε αυτόν και τους άλλους έξι βουλευτές του στα έδρανα που έπρεπε να κάθονται.

Από τους πρώτους που πλησίασαν τον Βασίλη Λεβέντη για να του ευχηθούν καλή δύναμη ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη της ΝΔ. Ο κ. Λεβέντης ευχαρίστησε την βουλευτή για τις ευχές.

Πριν φύγει, η κα Μπακογιάννη χαιρέτισε και τον νεαρό βουλευτή Ένωσης Κεντρώων, Μάριο Γεωργιάδη -πρόκειται για τον γιο της πρώτης συζύγου του Βασίλη Λεβέντη (αριστερά στη φωτό)- και του είπε με νόημα: «Να ξέρετε πως κάθεστε στο έδρανο του Παύλου Μπακογιάννη».

Σύμφωνα με το lifo.gr βουλευτής της χαμογέλασε με αμηχανία.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων ανακοίνωσαν ότι δεν προτίθενται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, επειδή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν απάντησε στην πρόταση εννέα σημείων που του έστειλε ο κ. Βασίλης Λεβέντης για την δίκαιη όπως υποστηρίζει κατανομή των βαρών.

«Για να βγει η χώρα από την κρίση και να λυτρωθεί από το ζυγό των μνημονίων πρέπει να αρχίσει εφαρμοζόμενη μια νέα οικονομική πορεία, που να ρίχνει τις θυσίες και τα βάρη εξίσου σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και όχι να υπερπαροστατεύεται ο δημόσιος τομέας και να ρίπτονται όλα τα βάρη στον ιδιωτικό, όπως έκαναν τα μνημόνια 1 και 2 και τώρα κάνει το μνημόνιο 3 του κ. Τσίπρα», σχολιάζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης σε ηλικία 93 ετών

ΕΛ.Α.Σ για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς στις τράπεζες»

ΕΛ.Α.Σ.: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανήκουν στις τράπεζες – Στο 1,16 δισ. € το «φέσι» από τα «δανεικά και αγύριστα» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...