ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγκυρα, Βομβιστική Επίθεση, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Η επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν είχε προβλεφθεί από τον «Προφήτη της Καταστροφής» - Νέα ανατριχιαστική προειδοποίηση
Το τρομερό δίλημμα του Ερντογάν
Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»
ΕΛΚΑΚ: Ανάπτυξη «καμικάζι» ντρόουν και UCAV για άμεση αξιοποίησή τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις
Νύχτα Φωτιάς: Πολυμετωπική ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ούτε τα προσχήματα δεν μπορεί να κρατήσει το καθεστώς Ερντογάν, καθώς μετά τις δολοφονικές επιθέσεις αυτοκτονίας τζιχαντιστών του Ερντογάν σε βάρος των Κούρδων έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό στην Άγκυρα, δουλειά ανέλαβε η τουρκική αστυνομία.
Όπως αναφέρουν με ντοκουμέντα στο Twitter δεκάδες διαδηλωτές, δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας έχουν κατακλύσει την περιοχή γύρω από το σιδηροδρομικό σταθμό και εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον των διαδηλωτών που έχουν παραμείνει στο σημείο της έκρηξης και προσπαθούν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους δεκάδες τραυματίες.
Όπως φαίνεται μάλιστα, Τούρκοι αστυνομικοί πνίγουν με δακρυγόνα τους διαδηλωτές, Κούρδους και Τούρκους ειρηνιστές, την ώρα που η άσφαλτος είναι ακόμα γεμάτη πτώματα και τραυματίες από τις φονικές εκρήξεις.























































