ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας θα πραγματοποιήσει συζητήσεις με επενδυτές, εξετάζοντας τις εναλλακτικές στρατηγικές επιλογές για τη Finansbank, αναφέρει η τουρκική θυγατρική του ελληνικού ομίλου σε ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης.
Αντίστοιχα και η Εθνική, σε νεότερη ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι «Σε συνέχεια της από 29.09.2015 σχετικής ανακοίνωσης, η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει ότι πρόκειται να προβεί σε επαφές με πιθανούς επενδυτές στο πλαίσιο της διερεύνησης εναλλακτικών στρατηγικών επιλογών για τη Finansbank».
Σε αντίστοιχη ανακοίνωση στο χρηματιστήριο του Κατάρ προχώρησε και η Qatar National Bankμ, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν ακόμη “σημαντικές εξελίξεις”.
Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες φέρουν την Qatar National Bank, τις τουρκικές Garanti και Fibabanka καθώς και έναν κινεζικό όμιλο να έχουν εκφράσει εμπράκτως το ενδιαφέρον τους, καταθέτοντας προσφορές για την τουρκική τράπεζα.
Με βάση το πλάνο αναδιάρθρωσης που έχει εγκριθεί από τις ευρωπαϊκές αρχές, η ΕΤΕ έχει δεσμευτεί να πουλήσει το 40% της Finansbank -ελέγχει σχεδόν το 100%-, αλλά ανέβαλε τον σχεδιασμό για αργότερα εντός του έτους, λόγω ανησυχιών για το τίμημα.























































