ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι βουλευτικές εκλογές της Κυριακής στην Ελβετία, βγάζουν ενισχυμένη την λαϊκιστική, εθνικιστική δεξιά παράταξη (SVP/UDC) που καταλαμβάνει το ένα τρίτο των εδρών του Εθνικού Συμβουλίου (κάτω σώματος του ομοσπονδιακού ελβετικού κοινοβουλίου), σύμφωνα με πρόβλεψη του πρακτορείου ats.
Το Λαϊκό Κόμμα Ελβετίας – Δημοκρατική Ενωση του Κέντρου ενισχύεται κατά 11 έδρες, εξασφαλίζοντας συνολικά 64 αντιπροσώπους στην 200μελή κάτω βουλή και καταρρίπτοντας το ρεκόρ της καλύτερης εκλογικής επίδοσής του το 2007, οπότε είχε καταλάβει 62 έδρες.
Η πρόβλεψη λαμβάνει υπ΄όψιν τα τελικά αποτελέσματα σε 13 καντόνια και τα στοιχεία των προβλέψεων για ακόμη 11. Υπάρχουν συνολικά 26 καντόνια.























































