ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι βουλευτικές εκλογές της Κυριακής στην Ελβετία, βγάζουν ενισχυμένη την λαϊκιστική, εθνικιστική δεξιά παράταξη (SVP/UDC) που καταλαμβάνει το ένα τρίτο των εδρών του Εθνικού Συμβουλίου (κάτω σώματος του ομοσπονδιακού ελβετικού κοινοβουλίου), σύμφωνα με πρόβλεψη του πρακτορείου ats.
Το Λαϊκό Κόμμα Ελβετίας – Δημοκρατική Ενωση του Κέντρου ενισχύεται κατά 11 έδρες, εξασφαλίζοντας συνολικά 64 αντιπροσώπους στην 200μελή κάτω βουλή και καταρρίπτοντας το ρεκόρ της καλύτερης εκλογικής επίδοσής του το 2007, οπότε είχε καταλάβει 62 έδρες.
Η πρόβλεψη λαμβάνει υπ΄όψιν τα τελικά αποτελέσματα σε 13 καντόνια και τα στοιχεία των προβλέψεων για ακόμη 11. Υπάρχουν συνολικά 26 καντόνια.























































