ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Φίλης, Υπουργικό Συμβούλιο, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονη δυσφορία εκφράζει τις τελευταίες ώρες ο Αλέξη Τσίπρας για τις δηλώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις υπουργών.
Η τελευταία περίπτωση είναι αυτή με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη χαρακτήρισε «πενταροδεκάρες» την επιβάρυνση που θα επωμιστούν οι οικογένειες με την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Η δήλωση αυτή έκανε πυρ και μανία τον Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με συνεργάτες του λέγοντας ότι τέτοιες δηλώσεις προκαλούν το κοινό αίσθημα σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την κοινωνία.
Μάλιστα αύριο κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει αυστηρές συστάσεις και να επιπλήξει τον υπουργό Παιδείας για αυτές τις δηλώσεις αλλά και όλους τους υπουργούς που με τις δημόσιες εμφανίσεις του προκαλούν τους πολίτες.
























































