ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επιθεώρηση Εργασίας, Ναύπακτος,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Champions League, Europa και Conference στην πλατφόρμα Αλαφούζου την περίοδο 2027-2031
Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ μαζί στην άμυνα, την ενέργεια, την ειρήνη και την ασφάλεια - Χαλύβδινη συμμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένταση προκλήθηκε στο χώρο τον παζαριών, στη Ναύπακτο, κατά την διάρκεια ελέγχων από κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας για ανασφάλιστους εργαζόμενους στους πάγκους των μικροπωλητών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr όταν πολίτες διαπίστωσαν ότι πραγματοποιούνται έλεγχοι, επιτέθηκαν φραστικά προς τους υπαλλήλους της υπηρεσίες λέγοντας τους ότι δεν έχουν δουλειά να ελέγχουν φτωχούς ανθρώπους.
Στη συνέχεια, μια ηλικιωμένη γυναίκα, σήκωσε το μπαστούνι της και προσπάθησε να επιτεθεί στους εν’λόγω υπαλλήλους λέγοντας πως το παιδί της είναι άνεργο και ότι θα έπρεπε να τους αφήσουν να δουλέψουν .
Με την παρέμβαση όμως της Αστυνομίας και του Σωματείου Μικροπωλητών της εμποροπανήγυρης, η παρεξήγηση λύθηκε, ενώ οι σχετικοί έλεγχοι συνεχίστηκαν κανονικά.























































