ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο οργανισμός κοινωνικής ασφάλισης της Φινλανδίας ετοιμάζει σχέδια για την εισαγωγή ενός πανεθνικού εγγυημένου εισοδήματος για όλους τους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων και των ανέργων.
Όπως μεταδίδουν οι Finland Times, το πλήρες βασικό εισόδημα προβλέπεται να φτάνει τα 800 ευρώ τον μήνα, αλλά στην πρώτη φάση εφαρμογής θα ξεκινάει από τα 550 ευρώ.
Στόχος είναι να είναι έτοιμη η πρόταση για το βασικό εισόδημα τον Νοέμβριο του 2016.
Η ιδέα για την εισαγωγή ενός βασικού εισοδήματος είχε ακουστεί για πρώτη φορά στην Φινλανδία τον περασμένο Αύγουστο. Ο πρωθυπουργός της χώρας Γιούχα Σίπιλα έχει επαινέσει την ιδέα, λέγοντας ότι θα απλοποιήσει το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.
Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις τέσσερις στους πέντε Φινλανδούς τάσσονται υπέρ του βασικού εισοδήματος.
Σημειώνεται ότι η ανεργία στην χώρα αγγίξει το 10%, ενώ η οικονομία δεν έχει αναπτυχθεί τα τελευταία τρία χρόνια.























































