ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρομπ Γουεϊνράιτ, Συρία, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Δημοσκόπηση Opinion Poll για την Αττική: ΝΔ 26,3% - ΕΛΑΣ 13,9% - Μονοψήφιο το ΠΑΣΟΚ 8,6%
Ο λαός πεινάει κι ο πρώην ΠΑΣΟΚος Πιερρακάκης εξαπολύει τους γύπες στους δανειολήπτες
Η Αίγυπτος ξέσκισε την Τουρκία και τον κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ της Κυρηναϊκής: «Το μνημόνιο [Τουρκίας-Λιβύης] είναι απολύτως άκυρο και ανυπόστατο»
Ούρσουλα: Άκυρη κι ανυπόστατη η ψευτοριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος
Το Ισραήλ καταδίκασε την απόφαση της λιβυκής Βουλής να επικυρώσει το ανυπόστατο μνημόνιο Τουρκίας-Τρίπολης - Καυτά ερωτήματα για την άτιμη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 2.000 Ευρωπαίοι έχουν ενταχθεί ως τζιχαντιστές στο Ισλαμικό Κράτος, έχοντας ταξιδέψει προς τη Συρία και το Ιράκ, σύμφωνα με τον αρχηγό της Europol Ρομπ Γουέινραϊτ (Rob Wainwright).
Όπως υποστήριξε, ο αριθμός διπλασιάστηκε τον περασμένο χρόνο, με 2.000 επιβεβαιωμένους μαχητές και ακόμα 8.000 άλλους υπόπτους ή διαμεσολαβητές. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ακριβής αριθμός των μαχητών είναι πιθανό να είναι κοντά στους 5.000.
Σε ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Γουέινραϊτ είπε ότι προτεραιότητα της υπηρεσίας είναι να «παρακινήσουν τις εθνικές Αρχές να μοιραστούν τα δεδομένα τους για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας», ενώ τόνισε ότι μισές από τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει προέρχονται μόνο από 5 χώρες οι οποίες δεν ανήκουν στις 28 της Ε.Ε.























































