ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για BBC, Αλ Κάιντα, Αλ Μουραμπιτούν, Βίντεο, Έλληνες, Ισλαμιστές, Μάλι, Μπαμάκο, Όμηροι (Αιχμάλωτοι), Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μιχάλης Σκαπούλης, γλύτωσε στο παρά πέντε από τους τζιχαντιστές και την ομηρία στο ξενοδοχείο στο Μάλι.
Ο Μιχάλης Σκαπούλης περιέγραψε ότι βγαίνοντας από το γυμναστήριο του ξενοδοχείου είδε σφαίρες στο πάτωμα.
«Ήμουν στο γυμναστήριο μαζί με άλλα δύο άτομα. Ξαφνικά έφυγαν και έμεινα μόνος μου. Όταν έφυγα από τον χώρο του γυμναστηρίου, κατευθύνθηκα προς το χώρο υποδοχής. Άνοιξα την πόρτα και είδα σφαίρες στο πάτωμα.
Κινήθηκα από τοίχο σε τοίχο, έφθασα στην πίσω πόρτα του γυμναστηρίου και βγήκα σε έναν παράπλευρο δρόμο. Εκεί είδα τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων και αστυνομία. Δεν άκουσα πυροβολισμούς γιατί είχα δυνατά τη μουσική στο γυμναστήριο».























































