ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ισλαμιστές, Λήμνος, Ρωσία, Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό, Ρωσικός Στόλος, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Έρχεται κύμα κακοκαιρίας: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Παύλος Ασλανίδης για κόμμα Καρυστιανού: «Στο Μαξίμου άνοιξαν σαμπάνιες»
Ο Δημήτρης Καιρίδης προειδοποίησε την Τουρκία με ΠΟΛΕΜΟ
Πλακιάς: «Ούτε ένας ΠΑΤΕΡΑΣ μια ΜΑΝΑ ένας ΑΔΕΡΦΟΣ μια ΑΔΕΡΦΗ ένας ΓΙΟΣ μια ΚΟΡΗ ένας ΣΥΖΥΓΟΣ τίποτα ΚΑΝΕΝΑΣ» στο κόμμα
Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Μητσοτάκη: Η Τουρκία μάς οδηγεί σε εθνική κρίση! Ο κατευνασμός την αποθρασύνει -
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ρωσικό πολεμικό πλοίο, 12 ναυτικά μίλια BA της Λήμνου, άνοιξε πυρ την Κυριακή σε τουρκικό ψαράδικο.
Το τουρκικό αλιευτικό δέχτηκε πυρά όταν έβαλε πορεία σύγκρουσης ενάντια στο ρωσικό πολεμικό πλοίο.
Σύμφωνα με τη Μόσχα το τουρκικό ψαράδικο κινήθηκε κοντά σε ρωσικό πολεμικό ανοιχτά της Λήμνου και το ρωσικό έκανε προειδοποιητικές βολές.
Η Ρωσία κάλεσε τον στρατιωτικό ακόλουθο της Τουρκίας στη Μόσχα, να δώσει εξηγήσεις για το επεισόδιο στο Αιγαίο.
Το πλήρωμα του ρωσικού αντιτορπιλικού Smetlivy εντόπισε το τουρκικό αλιευτικό στα 1.000 μέτρα απόσταση από το ρωσικό πλοίο.
Το ψαράδικο κινούνταν καταπάνω στο αντιτορπιλικό αγνοώντας στον ασύρματο τους Ρώσους, που το καλούσαν να αλλάξει πορεία, αλλά και άλλες προσπάθειες επικοινωνίας που έγιναν από το ρωσικό πλήρωμα.
Όταν το τουρκικό σκάφος πλησίασε περίπου στα 600 μέτρα, το Smetlivy άνοιξε πυρ εναντίον του, ακριβώς μπροστά στην πλώρη του, ώστε να αποφευχθεί η σύγκρουση.
Τότε μόνο το τουρκικό αλιευτικό άλλαξε πορεία, αλλά συνέχισε να πλέει παράλληλα στα 540 μέτρα από το Smetlivy. Οι Τούρκοι ούτε και τότε επικοινώνησαν με το ρωσικό πλήρωμα.























































