ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σίγουρος ότι θα είναι ο νικητής στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ωστόσο, όπως λέει, αν την Κυριακή δεν γίνουν εκλογές, την επόμενη Δευτέρα, δεν θα υπάρχει Ν.Δ., ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και το συνασπισμό με τους ΑΝ.ΕΛ. Επιπλέον ζητά χρόνο, μέχρι το επόμενο συνέδριο του κόμματος, τον Απρίλιο, για να ολοκληρώσει την ανασυγκρότηση του κόμματος.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο κ. Τζιτζικώστας λέει πως αν δεν γίνουν και την ερχόμενη Κυριακή οι εκλογές στη ΝΔ «τη Δευτέρα δε νομίζω να υπάρχει πια Νέα Δημοκρατία ως κόμμα με κοινωνική αναφορά. Θα υπάρχει μόνον η ταμπέλα».
Σχετικά με την αποτυχία της προηγούμενης εκλογικής διαδικασίας είπε πως «αυτοί που έφταιξαν πολιτικά ανέλαβαν την ευθύνη. Τα όποια νομικά ζητήματα προκύπτουν θα τα βρει η Δικαιοσύνη» και τονίζει πως «δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το τραύμα να καθορίσει τις εξελίξεις».
Τέλος, όπως δήλωσε, τον στηρίζουν βουλευτές και στελέχη «από όλο το φάσμα της Κεντροδεξιάς» και προσθέτει πως «αυτή είναι η δυνατότητα μου να εκφράζω και να ενώνω το σύνολο της παράταξης».
























































