ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης Σπηλιωτόπουλος, Βίντεο, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Δήμος Αθήνας, Εκλογές, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι μεγαλύτεροι σίγουρα θυμούνται τις εκλογές στις δεκαετίες πριν το… μιλένιουμ, όταν συχνά οπαδοί κομμάτων έσκιζαν τις αφίσες των πολιτικών τους αντιπάλων.
Μάλιστα, σε εκείνα τα χρόνια, το σκίσιμο της αφίσας θεωρούνταν πράξη ασυγχώρητη και κατέληγε συνήθως σε συμπλοκές. Αυτά τα “βάρβαρα” πολιτικά ήθη, να σημειώσουμε εδώ, διατηρούνται ακόμα στα πανεπιστήμια, με τις πολιτικές νεολαίες να συμπλέκονται συχνά για μια σκισμένη αφίσα.
Αυτά, όμως, είναι παρελθόν! Στα νέα ήθη που εισάγει στην πολιτική ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, το σκίσιμο της αφίσας του πολιτικού αντιπάλου ονομάζεται “καθαρισμός της πόλης από την αφισοκόλληση” και μάλιστα προβάλλεται ως… οικολογική ευαισθησία.
Εθελοντές (ΟΝΝΕΔίτες προφανώς) του Άρη Σπηλιωτόπουλου, βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας και με “οικολογική” ευαισθησία έσκισαν όλες τις αφίσες του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνοι, βέβαια, έχουν άλλη άποψη, ισχυρίζονται ότι “καθάρισαν” την πόλη.
Το θέμα τώρα είναι εάν οι Νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ με τη σειρά τους, γνωστοί επίσης για τις οικολογικές τους ευαισθησίες, θα μείνουν θεατές στα “συνεργεία καθαρισμού” του Άρη Σπηλιωτόπουλου, που τους σκίζουν τις αφίσες, αναπληρώνοντας την… αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για την αφισορύπανση, όπως έγραψε ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας στο twitter του.
























































