ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Κριστίν Λαγκάρντ,

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε δίκη ζητά γαλλικό δικαστήριο να παραπεμφθεί η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ για ενδεχόμενη «αμέλεια» στην υπόθεση της αμφιλεγόμενης διαιτησίας το 2008, ανάμεσα στον επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί και την τράπεζα Crédit Lyonnais.
Ο συνήγορος της επικεφαλής του ΔΝΤ δήλωσε ότι θα συστήσει στην Κριστίν Λαγκάρντ να ασκήσει έφεση επί της δικαστικής απόφασης να οδηγηθεί σε δίκη.
Η πολύκροτη υπόθεση αφορά την περίοδο που η ίδια διατελούσε υπουργός Οικονομικών και έχει άρωμα σκανδάλου, καθώς από τη δικαστική έρευνα προκύπτει ότι η απόφαση της διαιτησίας διαμορφώθηκε προς όφελος του Ταπί. Ακόμη έχουν διατυπωθεί υποψίες ότι ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί ευνόησε τον επιχειρηματία για να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξή του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2007.
Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ έχει δηλώσει ότι η απόδοση αυτού του ποσού στον Ταπί αποτελούσε «την καλύτερη δυνατή λύση» για να λυθεί η νομική του διαμάχη με την εν μέρει δημόσια τράπεζα, εκείνη την εποχή






















































