ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μανμπίτζ, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισαν με μαχαίρια 20 Κούρδους και Άραβες αμάχους στη Συρία, στην πόλη Μανμπίτζ στα βορειοδυτικά του Χαλεπιού.
Μιλώντας στο κουρδικό Κ24 ο Μοχάμεντ Αλ Μανμπίτζι, ακτιβιστής που ζει στην πόλη, είπε ότι το Ισλαμικό Κράτος έκανε επιδρομές στην πόλη και στα περίχωρά της την Παρασκευή και το Σάββατο συλλαμβάνοντας περίπου 50 κατοίκους.
“Οι άνθρωποι συνελήφθησαν με διαφορετικές κατηγορίες. Οι περισσότεροι κατηγορήθηκαν για συνεργασία με τις κουρδικές δυνάμεις στη Συρία (YPG) και με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA), ενώ κάποιοι άλλοι για προσβολή των θείων και για αποστασία”.
Από τους 50 κρατούμενους οι 20 εκτελέστηκαν τις τελευταίες ημέρες. 12 εκτελέστηκαν την Παρασκευή, 7 το Σάββατο και ένας τη Δευτέρα.
“Οι περισσότεροι εκτελέστηκαν στο κέντρο της πόλης μπροστά δημόσια, μπροστά σε συγκεντρωμένο πλήθος. Σφάχτηκαν βάναυσα, τους έκοψαν τα κεφάλια με μαχαίρια”.
Ο Αλ Μανμπίτζι είπε ακόμα ότι το Ισλαμικό Κράτος αρνήθηκε να παραδώσει τους νεκρούς στους συγγενείς τους για να τους θάψουν. Τα αποκεφαλισμένα πτώματα κρεμάστηκαν στην κεντρική πλατεία, σε δημόσια θέα, για παραδειγματισμό.























































