ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόθεση του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ισπανίας (PSOE) να καταψηφίσει μια νέα κυβέρνηση υπό τον Μαριάνο Ραχόι του Λαϊκού Κόμματος (PP), επανέλαβε ο Πέδρο Σάντσεθ, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο σύναψης συμφωνίας μεταξύ των δύο μεγαλύτερων πολιτικών δυνάμεων της χώρας.
“Λέμε όχι στον Ραχόι και τις πολιτικές του” δήλωσε ο επικεφαλής του PSOE Σάντσεθ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ραχόι.
“Οι Σοσιαλιστές θα εργαστούν ώστε να υπάρξει μια νέα κυβέρνηση, μια κυβέρνηση αλλαγής, με προοδευτικές ιδέες και με τη δυνατότητα για διάλογο”, πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι Σοσιαλιστές δεν επιθυμούν νέες εκλογές και θα εξετάσουν όλες τις επιλογές που έχουν.
Ωστόσο, ο Σάντσεθ τόνισε ότι το PSOE στηρίζει το PP σε θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας και σε ζητήματα που αφορούν την ενότητα της Ισπανίας και υπογράμμισε ότι οι Σοσιαλιστές δεν θα επιτρέψουν τη διάλυση της χώρας λόγω της Καταλονίας.























































